Izvor: Kurir
06.02.2024 u 00:36
0

DECU DA PRODAJETE NEĆETE! Severina poslednjom izjavom digla veliku buru

Hrvatska pevačica Severina pojavila se danas u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog dva kaznena dela nametljivog ponašanja prema direktorki Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i omladine Grada Zagreba - Gordani Buljan Flander.

Severina se sad oglasila na društvenim mrežama i podelila sve što joj je na duši.

– Zanimljivo da je optužnica protiv mene podignuta u rekordnom roku. U ovom postupku je, normalno, sve tajno. Jako smo dugo ovde bili… Pre pet godina, na konferenciji, sam pričala koji su ljudi uključeni u sve ovo, tad mi se nije verovalo. Postupak, inače, traje šest meseci, u mom slučaju traje 20 meseci! Država protiv mene diže optužnicu, nisam dobra jer govorim po medijima! Ja, ipak, verujem u pravdu – kazala je Severina u snimku koji je postavila na društvene mreže, pa dodala:

SEVERININ MENADŽER OTVORENO O MITU: “ Nudili su mi kuću na Braču ako optužim Severinu da je narkomanka“

– Još jedan pohod na sud, ovoga puta Opštinski kazneni sud u Zagrebu. Drugo ročište, u optužnici podignutoj u samo 9 meseci, gde se teretim za „nametljivo ponašanje“, a to vam je kazneno delo. Istovremeno, ja vodim starateljstvo za dete 11 godina, i tu nema žurnosti i efikasnosti. Ja očito nisam našla svoju „Radost“ da rešava moje probleme, a kažu da sam „Lipa“. Ja tako „lipa i moćna“ vucaram se po sudovima 11 godina. I sistem boli briga. Naše dete nije jedino – ovo je problem celog sistema. P.S. Nikad ne bih išla u kafić gde „Radosti“ obitavaju, mesta gde se petlja i vrti s lovom… Al’ da prodajete decu? E, nećete!

Podsetimo, Vrhovni sud u Hrvatskoj doneo je odluku da Severina i Milan Popović više neće deliti starateljstvom, već je starateljstvo dodeljeno kralju bakra.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter