Izvor: HappyBSC
11.09.2020 u 04:37
0

Jubilarni 10. „FILMSTREET“ počinje DANAS!

Jubilarna 10. sezona najpoznatijeg besplatnog letnjeg bioskopa u Beogradu “Filmstreet” počeće danas u Studentskom parku od 20.30, projekcijom domaćeg ostvarenja „Bićemo prvaci sveta“ Darka Bajića, najavili su organizatori.

Poznati film od kojeg je kasnije nastala i TV serija, gradi priču o četiri pionira košarke koji su zaslužni za razvoj ovog sporta u Srbiji i Evropi, a njih glume Strahinja Blažić, Aleksandar Radojičić, Miloš Biković i Marko Janketić.

OVO MORATE ZNATI

UŽIVO! OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srbija poslednjih 30 godina nije imala podršku Amerike do ovog trenutka, sada smo uspeli da to promenimo

POTRESNA ISPOVEST PRIJATELJA STRADALOG ČOVEKA KOD NIŠA: „Kud ga pustih da ode, video sam da je loše…“!

INCIDENT NA PRUŽNOM PRELAZU: Sudar traktora i putničkog voza kod Gruže, jedna osoba prevezena u bolnicu!

MLADIĆ NAPADNUT USRED DANA NA ULICI: Zadobio TEŠKE RANE po stomaku!

VUČIĆ OBJASNIO TAČKU 8: „Nema smisla da kupujemo skuplji gas pored ruskog“

KORONA VIRUS: Najmanje zaraženih u jednom danu u Srbiji, a najviše u Rumuniji!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Post Zaharove je bio nesmotren i zbog toga mi se PUTIN LIČNO IZVINIO!

U protekloj deceniji, „Filmstreet“ je na ulicama glavnog grada pod otvorenim nebom organizovao više od 350 filmskih projekcija, a uz to i 15 pozorišnih predstava, pred više od 200.000 posetilaca.

Ovogodišnji jubilej biće posvećen domaćoj kinematografiji i u narednim nedeljama na ulicama glavnog grada biće prikazani najgledaniji naslovi nastali u poslednjoj deceniji, jer se, simbolično, baš u tom periodu „Filmstreet“ razvijao i rastao.

SAZNAJTE I OVO

OGLASIO SE ĐURIĆ: Nema sporazuma bez Zajednice srpskih opština!

UŽAS I JEZA NA BATROVCIMA: Carinici zaustavili prazan kombi, kada su ga detaljno pregledali videli su OČI, ali to NIJE SVE! (VIDEO)

SRPSKI TENISER DOŽIVEO PORAZ: Lajović eliminisan od 118. igrača na ATP listi!

Ograničen broj mesta za 150 posetilaca prvi put se dešava ove godine, zbog pandemije Covida 19, a publici će biti izmerena temperatura pre svake projekcije.

Deseti „Filmstreet“ kao uvek besplatni letnji bioskop, realizuje se uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Sekretarijata za privredu Grada Beograda, Centra beogradskih festivala (CEBEF), u saradnji sa Ustanovom kulture Stari grad.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter