Izvor: KURIR.RS
03.08.2023 u 09:43
0

OBELEŽILA JE SERIJU „SREĆNI LJUDI“: Šarmantna glumica vodi školu glume

Simpatičnu Katarinu Vićentijević publika je zavolela pre tri decenije kao Zazu u "Srećnim ljudima" i čuvenu Dudu u "Porodičnom blagu", gledali smo je i u seriji "Stižu dolari", a danas vodi školu glume.

Ovim likovima Katarina Vićentijević mamila je osmehe gledaocima širom regiona, a vrlo brzo se povukla sa malih ekrana. Danas živi u rodnom Valjevu i bavi se pedagoškim radom.

– Da ti kaže Duda tebe nešto – jedna je od čuvenih njenih rečenica u seriji „Porodično blago“.

KOŠTAJU BASNOSLOVNO, A MNOGIMA DELUJU SMEŠNO: Marija Karan obula HIT SANDALE, da li je ovo stil AMERIČKE DIVE?

Bila je to druga zapaženija uloga ove glumice, koja je diplomirala glumu u Novom Sadu u klasi Branka Pleše.

– Sve vreme sam aktivno u glumi, iako široki auditorijum to ne vidi, jer nisam u Beogradu i ne pojavljujem se na televiziji – objasnila je glumica jednom prilikom, koja ove nedelje puni 54 godine.

Pored glume u teatru, ona vodi i školu glume i kulture govora, dok je ove godine gledamo i u „Igri sudbine“. Katarina se, inače, nije mnogo promenila fizički, iako su decenije prošle od gorepomenutih serija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter