Izvor: Tanjug
19.10.2020 u 03:56
0

U Srbiji počelo snimanje avanturističkog trilera „The Ledge“

Američka filmska kompanija “Evolution Pictures” u saradnji sa domaćom kućom “Red Productioin” iz Beograda, na čelu sa Milošem Đukelićem, započela je snimanje akcionog treilera “The Ledge”(Ivica) režisera Hauarda Džej Forda, saopštio je distributer “Taramount film”.

Iako je situacija nepovoljna zbog pandemije Kovida-19, u Srbiji su stvoreni bezbedni uslovi kako bi se započelo snimanje, zahvaljujući producentima sa američke i srpske strane.

OVO MORATE ZNATI

PARTIZAN-ZVEZDA (1:1) Utakmicu obeležili sukobi i kartoni! (VIDEO)

KORONA PRESEK: Registrovano još 214 slučajeva, PREMINULE dve osobe

DRAMA NA BRANKOVOM MOSTU: Muškarac (45) hteo da izvrši SAMOUBISTVO!

EKSPLOZIJA U BEOGRADU: Gori restoran na Vračaru!

Producent Miloš Đukelić ispred “Red Production” je u saopštenju izjavio da je sama priča filma zanimljivo poređenje sa naporima koji su potrebni za snimanje ovih razmera usred pandemije.

– Kada sam upoznao producente, impresionirali su me profesionalni pristup i iskrena strast prema ovom delu, i zato sam lako sam doneo odluku da se pridružim filmu kao producent- ističe Đukelić i dodaje da je ovaj film poput vožnje rolerkosterom pune adrenalina.

Red Production kao kompanija za snimanje prevashodno reklama i muzičkih spotova lider je u advertising industriji, ali osim toga ima i veliko iskustvo u snimanju stranih filmova u Srbiji, a takođe radi i sa producentima i na taj način koristi finansijske prednosti rada u zemlji.

-Svi mi živimo na litici ovih dana i jedino rešenje je uspon-naglasio je producent sa srpske strane Đukelić, inače reditelj reklama za mnoge brendove, i do sada u karijeri je potpisao više od 600 kratkih formi za razne klijente.

Đukelić je bio i ko-producent trilera “Bullet Head” (2017), gde su igrali Antonio Banderas, Džon Malkovič i Edrien Brodi, dok je sa svojom producentskom kućom potpisao i realizaciju stranih ostvarenja sa stranim parnerima, snimanim u Srbiji – “Ironclad 2: Battle For Blood”, “Seal Patrol”.

Od domaćih projekata, bili su producenti filma i mini serije “Plavi voz” Janka Baljka, dokumentarca “Tarot Srbija” Ivana Ikića, i drugih naslova.

Novi triler “The Ledge” težište priče ima u osvajanju planinskih vrhova, i po zapletu već ga porede sa čuvenim avanturističkim hitom “Alpinista” (The Cliffhanger 1993) sa Silvester Staloneom, samo je ovo ženska verzija tog filma.

Radnja priče odvija se u planinama, i zaplet kreće kada junakinja Keli ugleda prijateljicu Sofi kako napada grupa muškaraca na litici, i onda i sama mora da se spašava od tih pomahnitalih terorista.

Reditelj Hauard Džej Ford do sada je poznat po filmovima “Never Let Go”, “The Dead”, “The Dead 2: India”, a glavne uloge tumače: Britani Ešvort, Ben Lam, Luis Bojer, Nejtan Velš, Dejvid Vejman i Anais Parelo.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

SKANDAL! Albanci skinuli i izgazili srpsku zastavu (VIDEO)

U utorak sednica Predsedništva SNS

NEK SE SPREME SVI KOJI IMAJU KREDIT! Rata vam je veća? Evo kako da se vratite na staro i koliko to KOŠTA

Producent Fred Hedman iz “Evolution Pictures” povodom početka snimanja filma u Beogradu i celoj Srbiji istakao je sjajan tekst sa dinamičnim režiserom sposobnim da stvori nešto jedinstveno i komercijalno, sa uzbudljivom mladom glumačkom ekipom koja tek otkriva svoje talente.

-Naravno, Kovid-19 je bio ogromna prepreka koju je trebalo prevazići, ali uz pomoć i podršku Miloša Đukelića iz “Red Production”-a i Fila Hanta iz kuće “Headgear”, sada snimamo- naveo je on.

Reditelj Ford je na setu dodao:

– Potpuno sam oduševljen što sam na čelu tako uzbudljivog i ambicioznog filma, svaka planina je izazov, ali uz ogromnu pomoć Miloša i njegovog neverovatnog tima u Srbiji, ovaj timski rad će uroditi plodom.

Ova američka filmska produkcijska kuća na čelu sa Hedmenom proizvodi filmove manjeg budžeta za zapadne uslove, od jednog do četiri miliona dolara, a snimaju trilere, filmove o borilačkim veštinama i horore sa snažnim komercijalnim sadržajima, i naredni projekti su im triler “Infidel” i akcioni “Art of Eight Limbs”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter