Izvor: KURIR.RS
23.01.2023 u 15:07
0

KARLEUŠU SABOTIRAJU SLOVENCI! Zbog stare demo verzije njene nove pesme mreže se USIJALE, u sve je upletena i EVROVIZIJA

Kako se približava dan kada će novi, dugo očekivani album Jelene Karleuše ugledati svetlost dana, sve je više pokušaja s raznih strana da se njen projekat "Alfa" sabotira, i to samo nekoliko meseci pred njegov izlazak, pa se tako od pre nekoliko dana na društvenim mrežama širi navodna demo-verzija pesme "La bomba".

Jelena je, kao što je i više puta sama ponovila, u ovaj album uložila najviše novca dosad, te ne sumnja da će on ostvariti i svetski uspeh. Ona i njeni saradnici sve detalje o novom albumu drže u strogoj tajnosti, a jedna od informacija koje smo imali jeste i da će na njemu biti mnogo kolaboracija sa svetskim zvezdama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Među njima je svakako američki reper Kanje Vest a sama JK je još 2020. godine otkrila i da je snimila duet pod nazivom „La bomba“ na španskom jeziku, i to s brazilskim muzičarem, transvestitom Pablom Vitarom, čiji najgledaniji spot ima 500 miliona pregleda na Jutjubu.

Pop zvezda je i sama pre tri godine objavila je na Instagramu deo ove numere uz koreografiju za nju, a na društvenim mrežama je postao viralan i video na kom naše pevačice igraju uz taktove ove neobjavljene pesme.

Međutim, pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavila se navodna cela demo-verzija ovog budućeg hita, koja se proširila brzinom svetlosti. Na audio-snimku, koji je sastavljen iz više delova, jasno se čuje Karleušin glas dok peva na španskom i engleskom jeziku.

– Los bomberos donde estan – glasi jedan od stihova, koji je i sama JK objavila na svom Instagramu pre tri godine, ali se zatim čuju i novi delovi pesme, kojom su svi oduševljeni, te je ova verzija podeljena među korisnicima već nekoliko miliona puta.

Ipak, Jelena sa svojim timom još utvrđuje ko je pustio delove ove neobjavljene pesme na internet, a kako bi se u budućnosti zaštitila od sličnih slučajeva, koji su se često dešavali njenim koleginicama, zatražiće i pravnu pomoć, kako bi se oni koji su odgovorni za ovo žestoko kaznili.

Inače, kako Kurir saznaje, pesma koja trenutno kruži internetom jedna je od prastarih demo-verzija iste.

Ovaj snimak je imala samo slovenačka televizija za potrebe takmičenja za Pesmu Evrovizije 2020, pa je najizvesnije da je neko od zaposlenih i proširio ovu verziju javno. Za Jelenin novi album tekst i muzika ove pesme izmenjeni su u celosti, te ova numera s novim aranžmanom ne zvuči ni približno isto kao što je trenutno slučaj s verzijom koja kruži po mrežama.

Podsetimo, Karleuša je krajem 2020. priznala da je s ovom pesmom trebalo da predstavlja Sloveniju na Evroviziji u Roterdamu, pa i ne čudi da je sam demo procurio upravo sa slovenačke televizije.

– Ja sam bila kandidat slovenačkog Evrosonga. Imam i slovenački pasoš zbog majke, pa tako da ima ko hoće, kad me neće u Srbiji. Ovu pesmu sam snimila upravo za Pesmu Evrovizije i otpevana je na više jezika, pa i na slovenačkom. Nije zvučalo kako sam ja zamislila, a onda se desila korona… – rekla je Jelena u emisiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter