Izvor: KURIR.RS
01.02.2023 u 13:06
0

KEBA SANJAO SAN A ONDA… Evo kog sna folekr nije mogao da seti, sve dok mu se nije ostvario!

Dragan Kojić Keba ove godine prijavio se za izbor kompozicije koja ce predstavljati Srbiju na najgledanijem svetskom takmičenju, odnosno Evroviziji, i to sa čak dve pesme " Pratim te" i " Ljubavi moja".

I ako su pesme ispale iz trke za pesmu Evrovizije pevač je siguran da će te dve pesme doživeti veliki uspeh i bez tog takmičenja rekao je nedavno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sada je pevač otkrio kako se desilo da te pesme nađu put do njega, pogotovo kada je reč o pesmi “ Pratim te“.

– Jedne noći pre dve godine sam sanjao kako pevam reči „Pratim te“ i to bukvalno jedan takt. Taj naslov a i melodiju koja mi je (kada sam se probudio) ostala u ušima ali samo jedan takt. Pokušavao sam danima da se setim daljeg teksta i melodije i odustao sam. Šta je tu je. I tek nakon dužeg vremena prepoznam upravo taj stih na nekoj od drušvenih mreža, kod jedne vrlo mlade koleginice iz Hrvatske koja se zove Barbara Krnić. Ona je predivno u pop maniru otpevala tu pesmu. Srećna je bila što sam je opravdano ishvalio ali nije znala ko su pravi autori. Saznala je ipak i dala mi kontakt od Libero music, tu pesmu je komponovao mladi Milan Bojović Boja i Aleksandar Srb. Boja je napisao i tekst pesme Pratim te. Barbara mi je dala njihov kontakt i tako je došlo do saradnje i mog nesebičnog poverenja u nove mlade snage..I to je to..Kome se svidja svidja …Snovi se ostvaruju ako želiš i ako veruješ u to…Ja verujem..I verujem u jedan divan duet sa mladom Barbarom Krnić ali u pop maniru.

Podsetimo, pevač je izjavio i da se još u Jugoslaviji još devedestih godina prijavljivao za pesmu Evrovizije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter