Izvor: HAPPY BSC
14.08.2023 u 12:57
0

MALO KO ZNA DA NEKADA JE BILA ZANOSNA CRNKA: Da li se iko seća Zorice Brunclik bez prepoznatljive ružičaste kose?

Pre braka i srećnog kraja dok ih smrt ne rastavi, koji ima sa harmonikašem i kompozitorom Miroljubom Arađelovićem Kemišem, Zorica Brunclik, je čak čeitiri puta je stajala na ludi kamen. Njena slabost i prethodna tri puta bili su harmonikaši. Najpoznatiji je onaj sa harmonikašem Ljubom Kešeljem sa kojim Zorica ima kćer.

Zoricu godinama znamo po neobičnom stilu boje kose koju nosi, koja je danas njen zašttni znak, a da nije uvek bilo tako i da ustvari ova i ovakva boja njene kose nije bio prvi izbor potvrdila je u jednom od svojih ranijih intervjua, ova pevačica . Ona je tada izjavila da je upravo Kemiš odgovoran što ona više nije crnka već nosi rozu boju kose.

Nisam ovu izabrala. Bila mi je ljubičasta boja. E sad, pošto je jako teško doći do nekog kontigenta, a treba mi svaki put po 6 kutija, Miroljub naruči 300 kutija i oni pošalju 300 komada i ono pošalju pink. I šta da radimo sad, ko će da vraća sve, ajde tu ćemo, pa ćemo kasnije da se vratimo na onu boju… Međutim, eto, ostala sam na ovoj boji – rekla je tada Zorica.

Ukoliko se ne sećate ali i za one mlađe na sledćoj fotografiji možete videti Zoricu iz period crnke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv


U tom periodu kada je imala gustu tamno smeđu kose  Zorica je drugačije izgledala gajila je imidž zanosne fam fatal sa gustim negovanim talasima, da li bi ste je prepoznali i da li joj po Vašem mišlenju ta ili roze boja bolje stoji?

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter