Izvor: GRAND
13.09.2023 u 22:08
0

MILICA TODOROVIĆ UMALO ZAKASNILA NA SVADBU KOD KUMA: „Ja sam jedna jako smotana osoba“

Da su prava prijateljstva na estradnoj sceni ipak moguća svedoči i prijateljstvo i kumstvo Milice Todorović i pevača Steve Anđelkovića koji se već godinama ne razdvajaju i ogromna su podrška jedno drugom.

Milica o svom kumu ima samo reči hvale, a sada se prisetila trenutka kada ju je pitao da mu bude kuma i istakla da joj je to bio jedan od najlepših trenutaka u životu.

KAĆA IZNENADILA GOBELJU U ATINI: Uputila mu ove dirljive reči (FOTO)

– Ja samo volim sa svojim kumom da sedim, jer mi smo zaista kao Ivica i Marica ne odvajamo se već više od 15 godina i on je moj lek za dušu… On je najbolji čovek na svetu kojeg ja poznajem ispričala je svojevremeno za domaće medije.

Mislim da mi je najlepši trenutak u životu kad je Steva došao kod mene kući sa ružom i ja sad kažem: „Šta ti je kume, nije mi ni rođendan ni slava, nije ništa“ i on onako ne može da kaže, a oči mu pune suza i ja mu kažem: „Kaži šta se desilo“ i on mi daje onu ružu i kaže: „Pročitaj“ i ona mala čestitka i piše: „Da li hoćeš da budeš moja kuma?“. Ja sam ga venčala u crkvi i mi smo najbolji drugari i kumovi i stvarno ga mnogo volim.

Ovo slavlje pamti se kao jedno od najveselijih kako dolikuje jednom pripadniku estrade, a kuma će ga pamtiti i po nekoliko pehova koje danas sa osmehom prepričava.

– U crkvi je bilo najzanimljivije, pošto sam ja jedna jako smotana osoba. Prvo, uspavala sam se za svadbu, to je bilo prvo. Onda sam u crkvi nagazila mladinu venčanicu, onda sam pomešala burme, to nešto treba tri puta da se stavlja i skida i kada sam pitala Stevu jel dobro, rekao je da nije (smeh)– prisetila se Milica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter