Izvor: KURIR.RS
26.04.2023 u 11:36
0

„MORA DA SE GORI NA LETO!“: Kebin stajling za teretanu je HIT! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba poznat je po tome da vodi računa o svom izgledu, ne samo kada je u pitanju lice, čemu posebno posvećuje pažnju već i kada je telo u pitanju.

Keba je redovan posetilac teretane, a voli da trenira i u prirodi.

Na video snimcima koje je objavio na svom instagram nalogu pevač je pokazao kako izgleda kada on vežba napolju.

Dragan Kojić Keba trenira i sprema se za leto

Obično praktikuje trčanje trotoarima u blizini njegove kuće na Bežanijskoj kosi, a u pauzi kad zastane da predahne Keba malo i zapeva.

– Mora da se trenira, mora da se vežba i da se sprema kondicija, da leto gori – našalio se on i zapevao stih proleće je iz njegove pesme “ Cveta trešnja“. Pevač je nakon trčanja po naselju prešao i na traku u teretani, a na sebi je imao duksericu na kojoj piše Keba i slikoviti prikaz Krabe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter