Izvor: KURIR.RS
26.04.2023 u 11:25
0

OSTAVLJEN NA CEDILU OD SVIH! ŠOK DETALJI VIDIĆEVIH POSLEDNJIH DANA, U STANU IMAO SAMO 2 STOLICE!

Vest da je poznati modni kreator i stilista Saša Vidić iznenada preminuo u ponedeljak u 53. godini šokirala je region.

 

Prema rečima izvora, Saša je poslednje dane života proveo u nemaštini.

– Čuo sam da je bio u jako lošoj finansijskoj situaciji u poslednje vreme. Priča se da su ga svi zaboravili i ostavili na cedilu. On kakav je, nije se žalio niti je od nekoga tražio pomoć. A bila mu je potrebna. Navodno, kad je Hitna pomoć došla u stan, tamo su zatekli samo dve stolice. Da li je sve zbog nekih dugova prodao ili šta li je u pitanju, više nije ni važno. Planirao je i da se preseli u Italiju. Mnogo su se ogrešili o njega. Nisu ga voleli zbog britkog jezika, ali to je bio on i nikad ništa nije radio iz zle namere – završava izvor.

Inače, jedna redakcija došla je u posed jedne od poslednjih audio-poruka koje je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt, a koja ledi krv u žilama. Saša je na pitanje kako se trenutno oseća samo kratko odgovorio:

– Živ sam još! – odgovorio je tada Vidić.

Podsetimo, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade. Između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković s kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter