Izvor: KURIR/PINK.RS
10.04.2023 u 10:28
0

NA USKRS ODVELA DEČKA U PORODIČNU KUĆU! Iva Grgurić sa Nemanjom otišla u Hrvatsku, a tu je i slika sa TATOM!

Pripadnici katoličke veroispovesti proslavili su Vaskrs, a na društvenim mrežama mnoge poznate ličnosti pokazale su kako obeležavaju veliki praznik.

Iva Grgurić pokazala sa kim i kako provodi praznik.

 

Naime, ona je svoje pratioce putem društvene mreže Instagram obavestila o tome da je dečka biznismena Nemanju Petoševića, sa kojim je nedavno obnovila emotivnu vezu, odvela u Hrvatsku na upoznavanje s porodicom!

Iva Grgurić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Na jednom od storija Iva je pokazala svog oca, što je inače ranije retko činila, dok se sa majkom često pojavljivala u javnosti.

Iva Grgurić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Tata – napisala je Iva i dodala srce, a kako je proteklo njegovo upoznavanje sa potencijalnim zetom, ostaje da saznamo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter