Izvor: Happy BSC Portal
09.01.2024 u 17:17
0

NAJSKUPLJA ROMSKA SVADBA IKADA: Ljuba Aličić i Đani uzeli hiljada evra bakšiša, na svadbu došlo preko 1000 ljudi

Beč je dobro poznat kao evropska prestonica luksuza, ali, da li ste znali da se upravo u tom gradu organizuju najskuplja romska veselja?

Ekipa emisije Svadba od milion evra je krenula put Beča, kako bi snimila kadrove sa ove skupe svadbe!

Pevač Goran Mitrović Kazanova i njegova supruga su se sjajno snašli u ulozi glavnih domaćina! Ipak se sin jednom ženi.

Ispred sale su se pekla čak 3 vola, kako nam je sam organizator rekao- ne zna se koliko je bilo hrane- prasića i jagnjića, a te večeri se pojelo čak 1500 šnicli! Na veselju je bilo preko 1000 ljudi. Ispoštovani su svi običaji, a gosti su bili i više nego raspoloženi za dobru zabavu!

Gosti su se tog dana veselili uz Đanija, Slađu Allegro i Ljubu Aličića, Emira Habibovića, Barbike.. Pevači su bili zadovoljni bakšišom, a ljudi su u glas pevali njihove najveće hitove.

BARBARA BOBAK EMOTIVNO O OCU: „Raspao se od plakanja i posle toga je prestao da se bavi tim poslom“ (FOTO)

Najveći spektakl tokom svog nastupa je ipak napravio Radiša Trajković Đani, koji je postao neizostavna postavka pevača na proslavama ovakve vrste.
Mladenci su blistali, a svima je zastao dah kada je u salu ušla neočekivano velika mladenačka torta.

Šta se sve desilo na ovoj milionskoj svadbi ispratite u večerašnjem izdanju emisije Svadba od milion evra od 21:30, samo na programu Happy televizije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter