Izvor: Happy BSC Portal/24.sedam.rs
09.01.2024 u 18:22
0

VESNA ZMIJANAC SE OPORAVLJA NAKON OZBILJNE OPERACIJE: Pevačici pauza teško pala, pa požurila da se vrati na scenu (FOTO)

Iako je reč o ozbiljnom zahvatu, pevačica nije mogla dugo da miruje, te se ubrzo vratila svojim nastupima.

Vesna Zmijanac je u martu prošle godine imala intervenciju na srcu, prilikom koje joj je ugrađen bajpas. Iako je reč o ozbiljnom zahvatu, pevačica nije mogla dugo da miruje, te se ubrzo vratila svojim nastupima.

– Operacija je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv. Ja sam nemirna i dalje i junačim se. Ne umem drugačije. Sad sam dobro, tačnije odlično. Bila je pauza jedno izvesno vreme, što je meni teško palo, jer ne mogu da mirujem. Kada mi je bilo preko glave pauze, otišla sam da pevam. Tako da sam odlično. Ne plašim se godina i ne brojim ih – rekla je pevačica.

Folk zvezda u mladosti je bila san brojnih muškaraca, ali tituala fatalne žene nije joj promenila život.

– Nikad nisam znala da sam fatalna žena. Vi kad ste to, vi ni ne znate. Drugi vas deklarišu tako. Stalno sam bila velika zvezda. Sa nekih tridesetak godina, pa nadalje. Nije imalo to neki značaj kod mene što sam fatalna – ističe Zmijančeva.

Poznato je da je svojevremeno bila u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, inače današnjim suprugom Zorice Brunclik.

NAJSKUPLJA ROMSKA SVADBA IKADA: Ljuba Aličić i Đani uzeli hiljada evra bakšiša, na svadbu došlo preko 1000 ljudi

– Zorica nije kriva za moj razvod. Nije niko kriv. Jednostavno se to ohladilo između nas. Nije bilo dece, Miroljub je mnogo radio u studiju. Sa druge strane sam ja znala da mogu mnogo više nego što sam davala. Tako smo se i mi mimoišli. Nije bio nijedan razlog da sabotiram Zoricu Brunclik, jer sam već tada bila velika zvezda. Nisam takav čovek, da bilo kome zatvaram vrata. Meni je to gubljenje vremena da se bavim podmetanjima – govori folk zvezda.Na kraju je dodala i da voli da popije po koju čašu alkohola, dok je kockanje nikad nije zanimalo.

– Volim i dan danas da popijem času vina ili viskija kada radim. Ne mogu da pevam celu noć i gledam kako se gosti vesele, a ja pijem čaj. Nisam nikad kockala, nije mi to bilo zanimljivo. Znala sam da odem sa kolegama. Gledam pola sata, bude mi interesantno i posle mi dosadi – zaključuje pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter