Izvor: Alo
13.01.2024 u 16:31
0

NAKON OPERACIJE GUDELJA OGLASILA SE ANASTASIJA: Pevačica objavila fotku, a jedan detalj svima privuko pažnju (FOTO)

Anastasija se nije odvajala od svog supruga.

Suprug mlade muzičke zvezde Anastasije Ražnatović, fudbaler Nemanja Gudelj, uspešno je podvrgnut operaciji levog kolena, preneo je njegov klub.

Anastasija se nije odvajala od svog supruga, a sada kada je operisan uspela je da odahne i ponovo se oglasi na društvenim mrežama.

Printscreen-Instagram

Bez  trunke šminke Anastasija je objavila fotografiju na kojoj se nazire blagi smešak, a ako je sudeći po slici i izrazu lica, najveće brige su prošle.

Podsetimo, ova vest je potresla fudbalski svet, a mnogima je odmah prošlo kroz glavu gde se nalazi Anastasija u ovom trenutku, budući da je poznato da su jedno drugom velika podrška.

Cecina ćerka se tada oglasila na Instagramu i otkrila gde se trenutno nalazi.

ANASTASIJA SKINULA BURMU: Pevačica u najboljem raspoloženju, pozira bez prstena (FOTO)

Ražnatovićeva je uhvaćena sa koferima na jednoj železničkoj stanici, verovatno u Sevilji, odakle se snimala, ali nije poznato gde se zaputila, budući da još uvek nije otkrila tačnu lokaciju.

Anastasija Ražnatović već nekoliko meseci je u braku sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim živi u Sevilji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter