Izvor: Kurir.rs
30.07.2023 u 11:02
0

NIKO JOJ NE VALJA: Megan Markl i Hari ne održavaju više kontakt sa Bekamovima. PUKLO PRIJATELJSTVO?

Vojvotknjia od Saseksa se pronašla u novoj grupi prijatelja , dok su Bekamovi "obeleženi" Dejvidovo i Viktorijino blisko prijateljstvo sa Megan i Harijem je "gotovo" nakon što su Saseksi pobesneli jer veruju da su odali njihove tajne,

Pre mnogo godina, dok je bila glumica, Megan Markl je često pisala na svom blogu The Tig o grupi koju je nazvala svojim „najbližim prijateljima“. Neki su bili srodne duše, drugi su bile poznate ličnosti koje je upoznala na događajima i zabavama u šoubiznisu. Postepeno, taj krug drugara se proširio i uključio dizajnere odeće, gradske face i aktiviste humanitarnih akcija.

  Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

mama peva i kreira A SIN JE NEVIĐENI ŠMEKER!PORODICA BEKAM PUCA OD LEPOTE NA SVE STRANE!

Među njima su bili Dejvid i Viktorija Bekam, koji su bili gosti na njenom venčanju sa princem Harijem u Vindzoru 2018. Međutim, izgleda da je njihovom prijateljstvu došao kraj.Uz to, Megan i Hari nisu bili gosti na venčanju sina Bekamovih, Bruklina sa američkom lepoticom Nikolom Pelc u aprilu prošle godine. Nijedno od njih dvoje nije bilo na jednom od najvećih događaja u godini, prošlog vikenda, kada je Argentinac Lionel Mesi debitovao za Dejvidov fudbalski tim Inter Majami, dok su Kim Kardašijan, teniska legenda Serena Vilijams i mnoštvo drugih velikih imena aplaudirali iz VIP lože.

Kao i mnogi u Meganinom svetu, izgleda da su Bekamovi takođe „obeleženi“. Kritičari nekadašnje „glumice u sapunicama“ okrutno koriste ovu reč da opišu kako njoj nije teško da pregazi one s kojima je nekada bila najbliža i da samo pronađe nove prijatelje. Najozloglašeniji „obeleženi“ bio je njen otac Tomas (79), nakon što je prodao paparaco slike sebe kako se sprema za venčanje svoje ćerke.

U slučaju Bekamovih, postojala je sumnja da je par mogao da otkrije tajne o Megan i Hari, a optužba za The Mail on Sunday je Dejvida „stvarno razbesnela“. Izvor blizak Bekamovima rekao je

– Dejvid i Viktorija su otišli ​​na venčanje Megan i Harija i bili su im velika podrška kada je Megan stigla u Veliku Britaniju. Parovi su se zbližili jer je Izi Mej, direktorka komunikacija Dejvida Bekama, bila prijateljica sa Markusom Andersonom, glavnim direktorom za članstvo u privatnom društvenom klubu Soho House, koji je pomogao u organizovanju Meganinih tajnih sastanaka sa Harijem.

– Bilo kakvo pomirenje je sada vrlo malo verovatno da će se desiti.

Megan je jednostavno krenula dalje.

Kako se dalje piše vojvotkinja je već našla nove prijatelje, neke od njih su Maraja Keri, Amal Kluni, naravno Opra, a do kada pitaju se portali verovatno do trenutka dok „obožavaju“ Megan i  sve ono što vojvotkina radi.

MEGAN MARKL UZVRAĆA UDARAC, POVUKLA OPASAN POTEZ: Zbog njene ŠOK ODLUKE bruji ceo svet, a tiče se Harija
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter