Izvor: Kurir.rs
05.10.2023 u 19:48
0

NISAM MOGAO DA GOVORIM: Bivši suprrug Megan Foks otkrio kako je upoznao novu verenicu! (FOTO)

Glumac Brajan Ostin Grin, najpoznatiji po ulozi u seriji Beverli Hils, 90210, zaprosio je krajem septembra australijsku plesačicu Šarnu Berdžes. U nedavnom podkastu sa voditeljkom Šeril Burk, otkrio je kako su se on i njegova buduća supruga upoznali.

Brajan je Šarnu upoznao dok se oporavljao od razvoda od Megan Foks i dok se borio sa neurološkim poremećajem.

– Šarna i ja smo se upoznali u vreme kada smo oboje radili na tome da postanemo bolje verzije sebe. Šarna je bila sama pet godina, a ja sam se oporavljao od razvoda od Megan Foks i teškog neurološkog poremećaja koji je izazvao zabrinutost onih oko mene. o meni godinama – rekao je glumac.

On je dodao da se zbog nereda na neko vreme povukao iz javnosti.

Šarna se brinula za njega

– Godinama sam patio od poremećaja koji su mi otežavali čitanje, pisanje i govor, patio sam od jake vrtoglavice, a kada se tome doda i ulcerozni kolitis, mesecima sam bio prikovan za krevet. Lekari nisu znali šta nije u redu kod mene, ni ja nisam znao na koliko sam pregleda bio i koliko puta su radili krvne pretrage, non-stop sam bio u bolnicama. Na kraju sam se za pomoć obratio lekarima koji praktikuju holistički pristup i metode istočne medicine, a Šarna je bila neverovatna. Veoma sam zahvalan što imam nekoga poput nje u životu – rekao je Brajan, koji je prošle godine sa Šarnom dobio sina.

Zbog neurološkog poremećaja, kaže, nije znao ni da čita ni piše.

– Nisam mogao da govorim, nisam mogao da čitam, nisam mogao da pišem, imao sam problema sa pamćenjem, pa sam upoznao sestru sa prijateljicom koju poznaje više od 25 godina – otkrio je on.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter