Izvor: Alo
13.01.2024 u 18:49
0

OVO JE BIO NAJTEŽI UDARAC ZA NJU: Komšije otkrile detalje iz života Lepe Brene

Iako deluje kao da nema nijedan problem i da je ništa ne muči, i Lepa Brena ima trenutke u životu koji su na nju ostavili trajne posledice.

S tim u vezi za medije se oglasila komšinica popularne pevačice i otkrila detalje pojedinih situacija o kojima pevačica nikada ne govori.

BADNJE VEČE U DOMU LEPE BRENE: Bogata trpeza i posni specijaliteti na sve strane (FOTO)

– Ja je poznajem i njenu mamu Ifetu, bila je kod mene non-stop, stara, živela je sama tu pa je dolazila kod mene. Bila je simpatična i ja sam stalno sa njom bila. A Brenu poznajem i Faketu i brata njenog i sve – kaže komšinica Mirsada i dodaje:

Bila je lepa, išla u gimnaziju. Bila je fina, baš je bila primer ovde. Bila je pametna, moj muž joj je predavo, bila je petičarka, petice je imala, dobar je bila učenik – prisetila se komšinica Brene iz mlađih dana i nastavila:

– Borila se i izborila se. Razmišljam često o njoj, ona je jedna od najboljih pevačica. Jedina koja je iskoristila to svoje sve što je i naumila, da bude pevačica. Ona je jedina, ja mislim, najpametnija od svih njih jer je sačuvala novac. Nije rasipala, sačuvala je i postala ovo sad što je postala.

Komšinica je imala priliku da upozna i Breninog supruga Bobu Živojinovića.

– Ona čuva svoj brak, a Boba je divan. Dolazili su ovde. Dolazili su jedno vreme kad je otac Abid umro, tada sam i ja išla tamo kod njih. I kad je Ifeta umrla morala sam i ja da budem tamo… – kaže komšinica i otkriva kako je Brena podnosila te teške trenutke koji su joj se dogodili u životu:

Osim toga, istaknuto je i koliko se Brena teško nosila a tako je i danas sa gubitkom roditelja:

– Kad vi izgubite roditelja, izgubite neku povezanost i onda to malo teže ide. Znate, drugo je kad ja živim tu i sad normalno je da mene veže i mesta gde su sahranjeni roditelji, a vidim ja po mojim sestrama, ti si daleko i ti se polako otuđiš od svega i onda je teško… Sad, jedino ako je ne veže nostalgija za neke ljubavi ovde, bivše… – kaže drugarica iz gimnazije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter