Izvor: Telegraf.rs
29.06.2023 u 09:59
0

„PARNI VALJAK“ VALJA I BEZ AKIJA “Arsenal fest” u Kragujevcu otvorila zagrebačka rok grupa

Ovaj rok sastav je prvi put u Srbiji nastupao bez Akija Rahimovskog, koga je zamenio novi pevač Igor Drvenkar.

Poznata zagrebačka rok grupa “Parni valjak” sinoć je u Kragujevcu otvorila “Arsenal fest 2023”.

ŠOK TRANFORMACIJA MAJKE KIJE KOCKAR! Posle pobede u Zadruzi potpuno nestala, a sada operacijama izmenila LIČNI OPIS! (FOTO)

Sa glavne bine u Kneževom arsenalu u Kragujevcu odjekivali su hitovi “Jesen u meni“, „Dođi“, „Ugasi me“, „Zastave“, ali i noviteti kao što je singl “Moja glava, moja pravila” i drugi.

Ovaj rok sastav je prvi put u Srbiji nastupao bez Akija Rahimovskog, koga je zamenio novi pevač Igor Drvenkar. Husein Hasanefendić Hus, osnivač, kompozitor i gitarista “Parnog valjka” rekao je pred više hiljada posetilaca da im je teško bez njega, ali da su odlučili nastave, jer život ide dalje.

TANJUG/ IGOR STANIĆ/ nr

Ova muzička manifestacija u Kneževom arseanlu, jedinstvenoj vojnoindustrijskoj i arhitektonskoj ambijentalnoj celini trajaće četiri dana. Ljubiteljima roka predstaviće se i “Dubioza kolektiv”, “Beogradski sindikat”, Džiboni, kao i “Smak plus”sastavljen od dece članova originalnog “Smaka”, predvođenih Radomirom Mihajlovićem Točkom, Džuboni i više poznatih inostranih kao što su “The Cult”, Clutch”, Parov Stelar i drugi.

Selekcija ove godine će biti bogata sa inostranim muzičarima kao što su slavni britanski hard rokeri “The Cult”, američki rok bend “Clutch”, Parov Stelar, ruski pop rok “Shortparis”, špansko-britanski duo “Reyko”, nezavisni američki rok sastav “Built to Spill”, grčki rok bend “Koza Mostra”. Festival će se odvijati tokom cele četiri noći na tri bine – Main Stage, Garden Stage i Explosive DJ stage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter