Izvor: 24sedam.rs
27.01.2024 u 17:09
0

PRVI MUŽ SE UBIO: Stojin komšiluk razvezao jezik

Komšije objasnile zašto pevačica nije želela više dece

Stojanka Novaković Stoja odrasla je u Perlezu kod Zrenjanina, a skromnu rodnu kuću je pre par godina obnovila, te sada često ovde dolazi sa suprugom Igorom.

– Ona je kuma moje sestre i super je. Fina je komšinica, što se toga tiče mogu vam reći kulturna je nije napadna. Nikome ne smeta. Kupila je kuću i u Rijeci, ide sada tamo-vamo, inače i muž joj je predivan. Igor je izmišljen, jedan fin, kulturan čovek. Razumeju se, stvarno – rekle su njene komšije i dodale:

– Bila je jako teška sirotinja, ali je jako lepa, fina, kulturna, pametna, nikada nije prošla da se ne javi.Pre nego što je postala popularna, pevačica je živela vrlo skromno, a malo je poznato da iza sebe ima jedan brak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter