Izvor: HappyBSC
10.05.2020 u 14:35
0

SRBIJA KRIJE BLAGO! Uključite se u potragu po skrivenim predelima i ugrabite deo BOGATSTVA! (GALERIJA)

Srbija je zemlja čiji je reljef u prvom planu. Zbog raznovrsnosti faune i flore, i zbog podeljenosti zemlje na brdsko-planinski i ravničarski deo, poljoprivreda i turizam neka su od jačih oružja naše zemlje.

PROČITAJTE I OVO

STIŽE NOVA POŠAST KOJOJ NEMA LEKA: OVO je opasnije i od CORONE?! (FOTO)

PRVI TURNIR NAKON PANDEMIJE: Mladi Kecmanović doživeo poraz!

HRVATSKA EKONOMIJA U PROBLEMU! Ulazi u naglu recesiju! Čak 63% firmi neće izdržati ako dođe do drugog talasa korone!

JOŠ JEDNA BORBA IZGUBLJENA: U Crnoj gori preminula osoba od posledica COV-19

ITALIJANKA OTETA PRE 18 MESECI U KENIJI! Evo šta se desilo sa njom

Poneseni svetskim čudima, stanovnici Srbije zaboravljaju na sopstvena blaga, ili ih još nisu upoznali. Prirodna bogatsva dižu cenu našoj državi i dovode strance koji oduševljeni odlaze, kako prirodom i aktivnostima koje se na njoj mogu obavljati, tako i kulturom, hranom i tradicijom koje sve skupa čine jednu celokupnu sliku i utisak. 

Predstavljamo vam srpska blaga raštrkana po svim krajevima zemlje, koje su nalik svetskim čudima, a možda i bolja. Kartu ili aplikaciju u ruke i pravac za vikend na jednu od ovih destinacija!

Nepoznati autor dosetio se kako da promoviše svoju zemlju, objavljujući fotografije srpskih predela koji i te kako liče na skupe svetske destinacije.

Otkrićete nova mesta kojima ćete želeti da se vratite, a golim okom je uvek bolje nego fotografijom. I ne kaže se za džabe ,,Upoznaj svoju zemlju, da bi je više voleo!“

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter