Izvor: B92
01.11.2023 u 11:18
0

STIGLI PRVI NALAZI OBDUKCIJE: Otkriveno da li je bilo ilegalnih supstanci u telu Metjua Perija

Poznati prvi nalazi obdukcije Metju Perija

Glumac kojeg je proslavila uloga Chandlera Binga u hit američkoj televizijskoj komediji „Prijatelji“, preminuo je u 55. godini života u subotu u kući u Pacific Palisadeu u Los Anđelesu, a policija od tog trenutka radi na istrazi vezano za smrt glumca.

Glumac kojeg je proslavila uloga Chandlera Binga u hit američkoj televizijskoj komediji“Prijatelji“, preminuo je u 55. godini života u subotu u kući u Pacific Palisadeu u Los Angelesu, a policija od tog trenutka radi na istrazi vezano za smrt glumca. Perry je pronađen mrtav u svom domu i prema nekima je moguć uzrok smrti i infarkt miokarda nakon kojeg se glumac utopio.

Potvrđeno je kako policija nije pronašla sumnjive supstance u njegovom domu i pronašli su samo lijekove za koje je imao recept od liječnika i nije bilo očitih znakova traume, potvrdio je glasnogovornik policije Los Angelesa za medije. Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles potvrdio je kako je autopsija završena u nedelju te se još čekaju toksikološki nalazi, a s patologije su objasnili kako je potrebna dodatna istraga u slučaju smrti glumca Matthewa Perryja.  – U slučajevima kada se uzrok smrti ne može utvrditi u vrijeme obdukcije, izdat će se odgođena potvrda dok se ne završe dodatne analize – stoji u objašnjenju.

Glasnogovornik vatrogasne službe Los Angelesa Brian Humphrey rekao je za CNN da je hitna pomoć u Perryjev dom stigla u subotu u 16:07, a policija je stigla koju minutu kasnije. Perry (54) je pronađen u svojoj hidromasažnoj kadi i bio je bez svesti, navodi Los Angeles Times pozivajući se na izvore iz policije. Perryjevi roditelji, John Bennett Perry i Suzanne Morrison, zajedno s njegovim očuhom,  Keithom Morrisonom, viđeni su kako dolaze u glumčev dom u subotu uveče dok je policija još bila na terenu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter