Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
24.06.2022 u 21:27
0

DIJAMANTSKA OGRLICA JE BILA KLJUČ FLERTA: Čuvena glumica opisala na koji način je Vladimir Putin pokušao da je ZAVEDE!?

Glumica Pita Vilson nekada je bila velika zavodnica, a ovdašnja publika upoznala ju je kroz ulogu čuvene Nikite u istoimenoj seriji.

AMBER HERD SPREMA SUROVU OSVETU: Depovi advokati jedva čekaju da se obračunaju sa glumicom!

Iako je od početka emitovanja serije prošlo gotovo 25 godina, ona se nije mnogo fizički promenila, a ono što je najupečatljivije je to da je prepoznatljiv prodoran pogled i dalje njen zaštitni znak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ono što je malo poznato kada je Pita Vilson u pitanju je to da je svojevremeno navodno Vladimir Putin pokušao da je osvoji.

Glumica je naime jednom prilikom ispričala kako je 2002. godine bila na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, gde je pokušao da je zavede predsednik Rusije. Kako je ispričala, njih dvoje su se našli sami u prostoriji nakon što je Putin suptilno dao do znanja obezbeđenju da sve izvedu napolje, a on je, kako je istakla, pokušao da je zavede – dijamantskom ogrlicom.

– Nabacivao mi se. Bio je naporan – hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora – opisala je svojevremeno Pita svoj susret sa ruskim predsednikom, a ove njene reči tada su pokrenule lavinu komentara.

Nakon ove njene izjave koja je uzdrmala svetsku javnost, oglasio se i tadašnji šef festivala i domaćin večere, Nikita Mihalkov koji je demantovao njene izjave.

Rekao je da bi Pita mogla samo da sanja i oseća se privilegovano da joj se Putin nabacivao, ali da to nije bio slučaj, a da joj nije dao nikakvu ogrlicu nego privezak koji je sponzorisala jedna draguljarnica. Mihalkov je izjavio da se glumica napila toliko da je flertovala sa predsednikom ispred svog verenika, a Putin je uvek imao poštovanja prema pijanim ženama i nije hteo da je iskoristi. Takođe, navodno je Vilsonova postala toliko naporna da je obezbeđenje moralo da je izbaci.

Inače, lepa Australijanka, koja će u novembru napuniti 52 godine, ima sina Marlova iz veze sa dugogodišnjim partnerom Damjanom Harisom. Povezivali su je sa glumcem Raselom Krouom i frontmenom „Roling Stonsa“, Mikom Džegerom, a pre izvesnog odlučila je da napusti glumu.

Od tada se bavi dizajnom, a pre nekoliko godina pokrenula je i svoj brend donjeg veša.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter