Izvor:
26.08.2019 u 05:41
0

GEORGINA OTKRIVA KAKO JE UPOZNALA RONALDA : Nije lako biti u vezi s tako poznatom osobom! (FOTO)

Španska lepotica Georgina Rodrigez s portugalskim fudbalerom, Kristijanom Ronaldom u vezi je od 2016. godine. Nedavno je govorila o zajedničkom životu i porodici.

Georgina Rodrigez, ističe kako nije lako biti u vezi s tako poznatom osobom kao što je Kristijano Ronaldo, ali dodaje da ništa ne bi menjala.

Otkrila je da joj se sa zvezdom fudbalskog kluba „Juventus“, dogodila ljubav na prvi pogled.

Osim emocionalne povezanosti, Georgina smatra da je važno zadržati onu početnu strast u vezi i zbog toga „uvek spava u donjem vešu“.

-Ono što osećam prema Kristijanu jače je od bilo čega i bilo kakvog pritiska. Zajedno smo jači i u našoj vezi postoji obostrano divljenje, a zavođenje mi je jako bitno-otkriva lepa Španjolka, i dodaje kako se u zavodljivom vešu oseća prijatno i romantično.

Portugalsku fudbalsku zvezdu, Georgina Rodrigez upoznala je u prodavnici brenda „Guči" u Španiji, u kojoj je radila na poziciji asistenta prodaje.

-Na tom događaju mogli smo da razgovaramo u opuštenoj atmosferi. Za mene kao i za njega to je bila ljubav na prvi pogled-napominje Španjolka koja je pre godinu dana postala majka ćerke Alane Martine.

Kristijano Ronaldo takođe je otac osmogodišnjeg sina, Kristijana Juniora i dvogodišnjih blizanaca Eve i Matea, koje je na svet donela surogat majka.

Potpisivanjem unosnog ugovora s italijanskim klubom „Juventus“, svoj dom u Madridu, Georgina i Kristijano zamenili su životom u Italiji, a lepa Španjolka ističe kako joj suprugovo bogatstvo nije bitno.

Posle gubitka oca, Georgina zaključuje kako joj „najveći luksuz“ predstavlja zdravlje i da je bez njega ništa.

Iako svoju vezu još nisu krunisali brakom, Georgina je izjavila kako bi volela da postane Kristijanova supruga.

Izvor:RTS
Foto:Instagram/Printscreen/georginagio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter