Izvor: KURIR/24 SEDAM
07.10.2022 u 20:16
0

ISKEŠIRALA PAR HILJADA EVRA! Topalkova ćerka se baškari na LUKS destinaciji i ludo se PROVODI, a evo ko joj pravo društvo! (FOTO)

Helena Topalović, se već nekoliko dana se baškari na Mauricijusu, a od njenih objava zastaje dah.

Helena je, naime, otputovala na Mauricijus, gde je, sudeći po objavama na njenom nalogu na Instagramu, odsela u luksuznom „Hilton“ rizortu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BILA JE SREĆNA ŠTO JE SAMA MOGLA DA ODLUČUJE O SVOJOJ SUDBINI I NE ZAVISI NI OD KOGA: Happy BSC životna priča slavne Gorice Nešović (1964-2022)

Ona već nekoliko dana objavljuje fotografije koje ostavljaju bez daha, a pretpostavlja se da je fotografiše njen suprug Dragan, sa kojim uvek posećuje luksuzne destinacije.

Inače, noć u ovom hotelu kreće se između 300 i 1500 evra, u zavisnosti od toga šta gost želi sebi da priušti. Cene avionskih karti variraju, ali su i za njih dvoje, za povratne karte, morali da iskeširaju najmanje 1.000 evra, a ako uzmemo u obzir ostale troškove putovanja, izleta, boravka, šopinga, može se slobodno reći da su Helena i Dragan za ovo zadovoljstvo iskeširali preko 6.000 evra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter