Izvor: KURIR
29.08.2022 u 13:45
0

IZRIČIT! VOLI PRIVATNOST! Relja Popović ISKRENO:“Ne bih dozvolio da moja porodica SNIMA RIJALITI!“

Relja Popović je u subotu imao nastup na Ušću pred beogradskom publikom. Dok je na Mjuzik viku nastupala njegova nevenčana supruga Nikolija Jovanović, popularni reper odvojio je malo vremena i dao intervju okupljenim medijima.

On je ispričao kako nema tremu pred nastup u Beogradu, ali da definitivno najveću odgovornost ima kada nastupa u prestonici, u kojoj je i odrastao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Mnogi su se ponadali da će se Elitni odredi ponovo spojiti, da li od toga definitivno nema ništa?

– Videli ste s kim je snimljena pesma, s Nućijem.

Da li veću tremu osećaš pred Nikolijin ili svoj nastup?

– Osećam odgovornost kada sam pred svojom publikom, posebno kada se radi o Beogradu. Beograd je grad u kom sam rođen i odrastao, on mi je sve doneo. To je grad o kom pišem, koji mi daje inspiraciju i ovde imam najveću odgovornost, ali ne tremu.

Da li ćemo imati priliku da te gledamo još negde osim u „Besi“?

– Da! U završnoj fazi montaže je film Luke Bursaća „Videoteka“. To je ono što sigurno jer se montira, a neke druge stvari su u pregovorima.

Ti i Nikolija vešto skrivate privatan život od očiju javnosti.

– Pa ne! Samo privatni život je privatni, a javni je javni. Nemamo potrebu da iznosimo privatan život u javnost. Osim, kada se vi mediji malo ušunjate pa snimite gde pijemo kafu.

Da li biste pristali da se o vašoj porodici snima rijaliti kao što su „Adaktarovi“?

– Ne! Nemam tu vrstu potrebe da me kamera prati 24 sata. Moja potreba je da se izrazim kroz muziku i umetnost. Moja jedina potreba je da me kamere snimaju na poslu ili ovako da izađem u susret medijima koji meni izlaze u susret. Nema potrebe da neko prati moje korake, najlepše je ovako.

Da li bi zapostavio muziku zbog glume?

– Glumom sam počeo da se bavim još 2003. godine. Više sam zapostavio glumu zbog muzike, jer je muzika postala primarna profesija. Gluma je uvek tu, sa mnom u srcu, a koliko ću je raditi, zavisi od okolnosti i sudbine.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter