Izvor: Srbija Danas
21.06.2022 u 11:43
0

„KAO PUŠTENI SA LANCA“: Zlata Petrović osvrnula se na veselje kod porodice Trajković

Zlata Petrović osvrnula se na svadbu Đanijevog sina

Pevačica Zlata Petrović, koja se našla u centru pažnje posle svadbe Đanijevog sina, gde je uživala u ludom provodu sa koleginicom Sekom Aleksić. One su danas imale zakazanu večeru, koja se ipak nije dogodila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZEZNUTA JE SITUACIJA“: Sanja Vučić prokomentarisala je skandal koji je zadesio Pavlovićevu

– Ne znam ko ne voli veselja, druženja… Kod Đanija smo bili kao pušteni sa lanca. Dve godine se nismo videli, bili smo kao divljaci. U haosu sam radno, paradno i privatno, ali sam stigla da dođem na promociju. Nisam se ofarbala, ali sam stavila ove moje mašnice da prekrijem – rekla je Zlata, pa progovorila o mlađoj koleginici i tome zašto je večeras „ispalila“ Aleksićevu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter