Izvor:
03.03.2017 u 02:10
0

OSKAR POPULARNOSTI: Dženan Lončarević dobio prestižno priznanje u Banjaluci!

Dženan Lončarević dobio je nagradu za najboljeg pop pevača u regionu na jubilarnom dvadesetom "Oskaru popularnosti" u Banjaluci.

Popularni pevač je zagrejao Banjalučane čim je zapevao hitove “Pitam te” i “Laku noć“, a na kraju se zahvalio publici na vernosti i ljubavi koju mu pruža svih ovih godina.

Brojni obožavaoci su pevača opkolili u nameri da se sa njim fotografišu i dobiju autogram.

– Kada sam se popeo na binu, osetio sam neku posebnu, pozitivnu energiju. Ova nagrada je samo potvrda za moj trud, rad, volju i želju koju ulažem u muziku. To je dobar motiv i obaveza da budem još bolji, a uskoro ću publiku obradovati novom pesmom i velikim beogradskim koncertom – najavio je Dženan.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twiiter/PRessSerbiaChat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter