Izvor: ALO
17.04.2022 u 14:51
0

OTKRILA POL BEBE?! Britni Spirs zbunila pratioce svojom novom objavom, komentari samo pljušte (FOTO)

Selfi i čudan opis

Pevačica Britni Spirs je najnovijom objavom na Instagramu podstakla glasine o polu i imenu svog trećeg deteta. Britni je objavila selfi te u opis stavila emotikone oka i srca i samo napisala:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Rose – napisala je pevačica.

Njeni pratioci sad zbog toga misle da Britni nosi ćerkicu kojoj će dati ime Rose.

„Nosi devojčicu i nazvaće je Rose, Rose Spirs“, „Znači nosiš devojčicu?“, „Znači li to da će se ćerka zvati Rose? To bi bilo prelepo, Rose Spears Asghari“, samo su neki od komentara na koje se Britni nije oglasila.

PRIZNAJE DA JE MNOGO VOLEO! Oglasio se bivši muž Britni Spirs povodom njene TRUDNOĆE

Nešto ranije, Britni je objavila snimak nastao na bazenu.

– Juče smo muž i ja išli na plivanje. Osećala sam se kao riba. Zaronim jako duboko pa se setim da moram po vazduh. I čula sam da je plivanje najbolja vežba za bebe – napisala je.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter