Izvor: Woman's Day
11.11.2020 u 20:05
0

ŽIVOTNE TAJNE ANĐELINE I BREDA: Bivši telohranitelj otkriva šta ga je šokiralo

Telohranitelj Mark je čuvao decu nekadašnjeg najlepšeg holivudskog para i brinuo se za njihovu bezbednost

OVO MORATE ZNATI

NAJCRNJI DAN ZA SRBIJU: Obolelo rekordnih 3.536 osoba, preminula 21

LUDNICA! UHAPŠENA 33 ČLANA KLANA: Vođa je žena koja je preko maloletnog sina rasturala drogu! (VIDEO)

NOVI ZAKON STUPA NA SNAGU! KORONA KOSI SVE PRED SOBOM: Komunalci na licu mesta kažnjavaju, ZATVARAJU kafiće i klubove, kazne i do 300.000 dinara!

OGLASIO SE ČUVENI RUSKI PULMOLOG Evo šta je rekao o pušačima i koroni

Bivši telohranitelj Anđeline Džoli (45) i Breda Pita (56), Mark Bili Bilingam je neko vreme radio za jedan od omiljenih nekadašnjih holivudskih parova, a sada je otkrio kako je to raditi za njih.

Naime, Mark je sada odlučio javno da progovori o svom iskustvu rada za porodicu Džoli – Pit i otkrio je neke njihove radne navike i odnos sa decom.

Telohranitelj je rekao da je radio godinu ipo dana za slavni par i da mu je sa njima bilo prelepo da sarađuje. U tom periodu njegov zadatak je bila sigurnost njihove dece i kažu da mu je to jedan od bitnijih poslova i prioriteta.

– Najviše sam se brinuo da li će neko pokušati da ih otme, zbog novca bi to neko mogao da učini. Njih dvoje su vodili brigu o tome ko se kreće oko njihove dece –  izjavio je Mark.

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

BROJ ZARAŽENIH U SVETU PREMAŠIO 52 MILIONA: Italija oborila još jedan CRNI REKORD

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD KRALJEVA: U sudaru dva putnička auta povređene dve osobe

OPET SE TRESLO NA BALKANU: Novi snažan zemljotres pogodio Severnu Makedoniju

PREVARANT ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Krao gorivo iz kamiona dok su vozači spavali

U BEOGRADU PONOVO NAJVIŠE SLUČAJEVA: Sve teže i u drugim gradovima

– Jedina stvar koja me iznenadila tokom saradnje s njima bio je način na koji upravljaju vremenom, kako imaju dovoljno vremena za porodicu, za posao, pa sve do bavljenja dobrotvornim aktivnostima – priznao je Mark.

On je čuvao i neke druge holivudske zvezde poput Toma Kruza i manekenke Kejt Mos, ali tvrdi da su Bred i Anđelina bili najljubazniji.

Podsetimo, Bred i Anđelina su se venčali na imanju u Francuskoj pre 6 godina nakon deset godina veze, a dve godine kasnije pokrenuli su brakorazvodnu parnicu, koji još uvek nije službeno finalizovana.

Oni vode pravnu bitku za starateljstvo nad petoro maloletne dece, dok je najstariji sin Medoks (19) punoletan i trenutno se nalazi na Univerzitetu u Južnoj Koreji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter