Izvor: Kurir/blic
18.05.2023 u 09:27
0

ZA LUKS STAN U LUKS BG NASELJU PUKLA 320.000 EVRA! Milica Pavlović se pohvalila nekretninom

Milica Pavlović je kupila stan od 90 kvadrata u jednom od najluksuznijih delova Beograda.

Pevačica je, prema pisanju medija, za stan iskeširala basnoslovnih 320.000 evra.

Pevačica je kupila stan od 90 kvadrata u naselju West 65 na Novom Beogradu u kome kvadrat košta 3.000 evra. Sav novac koji je uštedela i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu.

– Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Kako je pre nego što je postala zvezda Granda živela u okolini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj – rekla je izvor i otkrio kako je došlo do toga da se „seksi sinjorita“ odluči baš za ovaj stan.

– Po savetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom naselju West 65, gde kvadrat košta 3.000 evra. U itom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost – dodaje je nedavno izvor.

Osim što sam stan košta 270.000 evra, pevačica je u dizajn enterijera uložila dodatnih 50.000 evra, tako da ju je sve ukupno koštalo 320.000 evra.

U Miličinom stanu dominira braon i bež boja, dok su samo trpezarijske stolice plave. Jasno se može videti da je u ovaj stan uloženo mnogo novca, kao i da je pevačica angažovala profesionalca koji se pobrinuo da svi detalji u stanu izgledaju estetski lepo i besprekorno. Pevačica je i u svoju kuhinju uložila mnogo, tako da i kuhinja izgleda fenomenalno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter