Izvor: KURIR/BLIC
15.03.2023 u 17:44
0

ZATEGAO LICE, SMANJIO OBRAZE I SREDIO PODOČNJAKE: Ljuba Perućica se opet ugojio, TRANSFORMACIJA za pet (FOTO)

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus veoma su aktivni na društvenim mrežma, pa su tako obavestili pratioce i o svom zdravstvenom stanju.

Ljuba je prvo objavio fotografiju tolomera pokazujući kako ne može da skine povišenu telesnu temperaturu, koja je u tom trenutku bila 38 stepeni, a njegova supruga je potom podelila da si na inhalaciji.

Oni su ovom objavom zabrinuli fanove, a mnogi su primetili Ljubin sadašnji izgled.

Naime, Perućica je dugo imao problem sa viškom kilograma, zbog čega je počeo redovno da trenira i pazi na ishranu. Svojim objavama iz teretane privlačio je veliku pažnju, te su mnogi komentarisali kako je sada u top-formi. Ipak, sada deluje da se Luba sada ponovo ugojio.

Inače, Ljuba je imao nekoliko zahvata, a pisalo se da je smanjivao obrze na licu i zatezao lice.

– To služi za smanjivanje masti u regiji vrata, obraza… Boli davanje anestezije, ali posle toga je pomalo čudan osećaj.

Pevaču su smetali podočnjaci kojih je uporno želeo da se reši i izgleda sveže i odmorno.

– Ja i kada sam naspavan i odmoran uvek imam podočnjake i delujem umorno. Odlučio sam da popunim podočnjake i sad sam prezadovoljan – rekao je pevač

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter