Izvor: Novosti
18.01.2023 u 17:32
0

DETALJI OPTUŽNICE PROTIV BRAJANA VOLŠA: Raskomadano telo spakovao u 10 torbi! (FOTO)

Brajan Volš suprug Ane Volš kojoj se trag gubi u novogodišnjoj noći u Americi pred sudom odgovara za optužbe za ubistvo svoje supruge.

Tužiteljka su naveli šta je Brajan pretraživao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći „Kada leš u raspadanju počinje da smrdi“, „Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela“, „Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao“, „Da li soda bikarbona neutrališe miris mrtvog tela“ kao i „Koliko dugo ostaju DNK tragovi“. Pretraživao je i koja „testera za nož je najbolje sredstvo za raskomadanje“?

VOLŠ ZVANIČNO OPTUŽEN! Brajan ubio i raskomadao Anu!

Među ostalim rečima u pretrazi bilo je „možete li baciti delove tela“, „šta čini formaldehid“, „koliko traje DNK“, „može li se otkriti nečiji identitet na osnovu delova tela“, „šta se desi kada staviš telo u amonijak“, „deset načina da se otarasite tela ako zaista morate“.

Tužioci takođe kažu da je Volš otišao u prodavnicu nakon Aninog nestanka i kupovao peškire, prostirku za kupanje i potrepština za čišćenje.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i „teške“ cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Tužilac kaže da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa njom.

Tu su bili svi dokazi koje je Bajan bacio – krvave krpe, i njen i njegov DNK, njena odeća i lična dokumenta.

Anine čizme u kojima je poslednji put viđna nađene u kontejneru kod kuće njegove majke, kao i njena orglica.

Tokom ispitivanja Brajan Volš je gledao u jednu tačku i treptao u trenutku dok je tužilac iznosio brojne dokaze slučaja.

Brajan Volš je zurio u prazno i treptao dok je tužilac čitao brojne dokaze u ovom slučaju. DNK Ane Volš i Brajana Volša pronađen je i na više predmeta u kontejneru iz kuće njegove majke.

Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter