Izvor: Kurir.rs
11.10.2023 u 11:19
0

DVA MESECA OD MASAKRA U GRADAČCU: Monstrum i dalje u hladnjači, niko ne želi da ga sahrani

Pored svoje supruge, ubio je i dvojicu meštana, a troje njih je ranio. Među ranjenima je bio čak i lokalni policajac.

UBICA BIO PEDOFIL? Telefon Nermina Sulejmanovića otkrio šokantne podatke!

Dva meseca prošlo je od stravičnog masakra u Gradačcu u BiH koji je počinio Nermin Sulejmanović! On je najpre brutalno pretukao svoju  bivšu nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a zatim joj pucao u glavu. Da stvar bude tragičnija ceo krvavi pir je prenosio u lajvu na Instagramu.

Pored svoje supruge, ubio je i dvojicu meštana, a troje njih je ranio. Među ranjenima je bio čak i lokalni policajac.

Dva meseca posle masakra telo Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u hladnjači i niko ne želi da ga preuzme niti sahrani.

Pored Nizame, usmrtio je oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, inače turske državljane.

Podsetimo, nesrećna Nizama dugo je trpela Nerminovo zlostavljanje. Prema rečima poznanika, on je nesrećnu ženu vređao, tukao do neprepoznatljivosti, pretio joj… a prijateljica ubijene žene ispričala je za medije da je Nizama predosetila tragediju. Navodno je Nizama svojoj sestri rekla: Ubiće me, znam to!“. Inače, kako tvrde njega su se plašili mnogi meštani, a čak i sada kada je mrtav ljudi, kako kažu, kao da se plaše da će iskočiti odnegde živ.

Kako se ranije pisalo, sumnjalo se da je u sve bila umešana i lokalna policajka Dženana S., koja je navodno dokajavila Nerminu gde se nalazi njegova bivša supruga, koja ga je prijavila za nasilje.

Mediji navode da je Dženana S. bila u ljubavnoj vezi sa monstrumom, a inače, masakr se dogodio dok je ona bila na odmoru u Italiji. Međutim, Dženana. Inače, ona negira da je bila u ljubavnoj vezi sa tim čovekom.

– Ono što vam mogu reći je da moja branjenica nije imala nikakav kontakt s osobom koja je izvršila ova teška krivična dela niti je imala bilo kakva saznanja o tome gde se nalazila osoba stradala u ovom događaju. Istražni organi Tuzlanskog kantona u saradnji s tužilaštvom sprovode istragu protiv Dž. S., ali znamo da nema nikakvih indicija da je ona imala bilo kakvu vezu s ubicom. Policijska je službenica u Gradačcu, mesto je malo i svako svakog zna pa se tako zna i da je ona uzorna službenica protiv koje nikad dosad nije poveden disciplinski postupak. Tvrdimo da ona nije nikome dala nikakve informacije o žrtvi, niti je, uostalom, ona bila raspoređena na radno mesto gde bi raspolagala takvim podacima – kazao je on za lokalne medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter