Izvor: alo.rs
06.04.2023 u 16:41
0

SUĐENJE DŽONIĆU ZA ZLOČIN NAD PORODICOM ĐOKIĆ! Jezive izjave policajaca koji su vršili pretres!

Policajci koji su učestvovali u istrazi ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, potvrdili su na današnjem glavnom pretresu da je u kući okrivljenog Gorana Džonića (57) pronađen novac, a jedan od policajaca je posvedočio da je prilikom pretrage terena, nedaleko od mesta na kome su nađena tela, pronašao čauru.

Džonić se na prethodnom ročištu izjanio da nije kriv za ubistvo. On je istakao da je u noći u kojoj se ubistvo dogodilo bio u svojoj garaži i da je tek pred zoru legao da spava. Za novac koji je pronađen u njegovom voćnjaku i kući, a koji se smatra motivom ubistva, rekao je da „je podmetnut“.

https://happytv.rs/hronika/razbio-mu-ciglu-o-glavu-policija-uhapsila-pancevca/562089/

Policajac Ivan Đorđević danas je posvedočio da je bio u ekipi koja je obavljala prestres Džonićeve kuće i da je bio prisutan kada je na polici u kupatilu pronađen novac.

„Novac je bio umotan u neki papir. Radilo se o apoenima o jedan dolar. Džonić je sve vreme bio u kući dok je pretres obavljan, a tu su bila prisutna i dva svedoka“, izjavio j Đorđević.

Okrivljeni je tada iskoristio svoje pravo da postavi pitanje svedoku i Đorđevića je pitao zbog čega mu je prilikom pretresa rekao da ću imati problema sa mafijom kad izađem iz zatvora.

„Rekao mi je da je nađeno nešto što nije trebalo da bude nađeno i da ću imati problem zbog toga“, kazao je Džonić.

Đorđević je demantovao Džonićevu izjavu i rekao da mu nije poznato o čemu okrivljeni priča i da mu nikakve reči nije uputio već da je sa kolegama samo obavio pretres.

Policijac Milan Milenković kazao je pred sudom da je njegov zadatak, kao policijskog službenika u interventnoj jedinici, bila pretraga terena.

„Pronašao sam čauru na 10 do 20 od mesta gde su se nalazila tela. Kolege iz Odeljenja kriminalističke policije i forenzičari su nastavili dalji rad“, izjavio je Milenković.

Džonić je i ovog puta doveden u sud sa lisicama na rukama i nogama vezanim lancem, sa hirurškom maskom spuštenom ispod brade. Došao je u trenericama, džemperu i jakni, pognute glave. Pažljivo je slušao svedočenje policajaca i postavljao im pitanja.

Nakon pauze, pre nego što je glavni pretres trebalo da bude nastavljen u jednom trenutku započeo je neverbalnu komunikaciju sa rođakama ubijenih Đokića. Gestikulirao je licem i rukama želeći da kaže da ne zna zašto je tu i da nije kriv.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter