Izvor: TANJUG
01.06.2022 u 09:18
0

HAPŠENJE U SOKOBANJI: Osumnjičen za pokušaj ubistva

Policija u Sokobanji, u saradnji sa beogradskom policijom, uhapsila je S. V. (2000) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično pokušaj ubistva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se sumnja, on je 15. marta ove godine u jednom beogradskom noćnom klubu učestvovao u izvršenju krivičnog dela kada je sa više projektila iz vatrenog oružja ranjen četrdesetjednogodišnji radnik obezbeđenja.

Maloletnik iz Zrenjanina slao lažne dojave o bombama

Viši sud u Beogradu je odredio pritvor S. V. i on će biti priveden u Okružni zatvor u Beogradu, navedeno je u saopstenju policije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter