Izvor: blic
23.09.2023 u 16:19
0

MALOLETNIK IZBO ČOVEKA ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU: Jurio ga do pekare, pa ga ubo 3 PUTA!

Sedamnaestogodišnji B.M. priveden je sinoć u policijsku stanicu u Novom Sadu nakon što je oko 21.30 časova prekoputa Sportskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku izbo tridesetdevetogodišnjeg S.Đ. zbog, kako nezvanično saznaje svađe u saobraćaju.

Sve se desilo na Novosadskom putu kod velike raskrsnice gde su se posvađali povređeni i maloletnik koji je svoju žrtvu stigao ispred jedne pekare i zadao mu tri ubodne rane nožem.

GOLČINA IZ NIŽE LIGE KOJA OBILAZI SRBIJU: Bravo, doktore!

U Kliničkom centru Vojvodine kažu  da je S.Đ. primljen u Urgentni centar sa višestrukim povredama u vidu ubodnih rana leve natkolenice.

– Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola i primarnog hirurškog zbrinjavanja rana pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje – kratko su nam rekli u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako nezvanično saznajemo, prilikom privođenja kod maloletnog B.M. je pronađen nož kojim je počinio krivično delo kao i manja teleskopska palica – pendrek.

U novosadskom Višem sudu su saopštili da je maloletniku iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje dežurna sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu u svojstvu sudije za maloletnike odredila pritvor do 30 dana iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter