Izvor: Informer
20.03.2024 u 07:25
0

MONSTRUM SILOVAO ĆERKU, PA JOJ NAPRAVIO I DETE: Dobio samo ovoliko!

Nišliju B. M. (52) koji je optužen da je više puta silovao ćerku staru 21 godinu i napravio joj dete osuđen je danas u Višem sudu u Nišu na zatvorsku kaznu od devet godina i dva meseca.

– Okrivljeni B.M. oglašen je krivim zbog produženog krivičnog dela silovanje iz člana 178 stav 3 u vezi stave 1 Krivičnog zakona i krivičnog dela nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 Krivičnogo zakona i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 9 godina i 2 meseca, u koju mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru od 9. 3. 2023. godine do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora”, kazali su za naš portal u Višem sudu u Nišu.

Odlukom suda, javnost je isključena iz postupka tako da se glavni pretres odvijao iza zatvorenih vrata.

NATO OTVARA SE JOŠ JEDNO ŽARIŠTE NA OBODIMA RUSIJE: Vrbuju ovu zemlju da ISPROVICIRA RUSE – GOREĆE EVROPA

B. M. je optužen da je prvi put počinio  gnusno krivično delo još 2020. godine i to tek nakon što je njegova ćerka napunila 18 godina i postala punoletna.

Prema saznanjima, devojka je ranije bila smeštena u jednoj hraniteljskoj porodici, a po sticanju punoletstva izabrala je da se vrati porodici biološkog oca koji živi u Nišu.  Na žalost to je bila užasna greška jer je otac, kako se sumnja, silovao još prvog dana kada je došla u njegovu kuću.

Prethodno je ukućane sa kojima živi poslao napolje, da odu do prodavnice, a onda je, kako se sumnja, koristeći se silom i pretnjom, nasrnuo na kćer i silovao je.

Uplašena devojka je smogla snage da progovori tek šest meseci nakon drugog silovanja. Otišla do majke koja živi u mestu Pećince, kod Sremske Mitrovice, i ispričala joj šta joj se desilo. Ginekološkim pregledom utvrđeno je da je trudna a nakon toga su se u slučaj uključili niška Kriminalistička policija i Više javno tužilaštvo u Nišu, činim intenzivnim radom je slučaj silovanja je rasvetljen.

Utvrđeno da je trudna, reagovala policija

Majka je odvela ćerku odmah u Dom zdravlja u Sremskoj Mitrovici gde je ginekološkim pregledom utvrđeno da je u poodmakloj trudnoći. Obaveštena je i niška Kriminalistička policija koja je blagovremeno reagovala i odmah započela postupanje.

No, budući da je, prema nezvaničnim saznanjima B. M. negirao delo a da nije bilo svedoka, iskusni niški kriminalistički inspektori, inicirali su DNK analizu koju je Više javno tužilaštvo u Nišu naložilo odmah po rođenju bebe u decembru prošle godine.

Krivičnu prijavu, a potom i optužnicu protiv oca monstruma, prema saznanjima zapečatila je DNK analiza, urađena posle rođenja bebe, kojom su potvrđene užasne sumnje – da je osumnjičeni B. M. otac ćerkinog deteta.

Nakon što je DNK analiza pokazala da je osumnjičeni B. M. u prvom stepenu srodstva i sa svojom ćerkom i sa njenom ćerkom, uhapšen je i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je policijsko zadržavanje.

Na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja B.M. se branio ćutanjem, a pred sudskim većem je negirao krivično delo.

Sudsko veće danas mu je produžilo pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne, a najduže dok ne istekne vreme trajanja kazne zatvora izrečene u prvostepenoj presudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter