Izvor: Kosovo Online
08.01.2023 u 16:03
0

NAMERNO POKUŠAO DA UBIJE SRPSKE DEČAKE: Sud odredio Albancu pritvor od 30 dana

Advokat Azema Kurtaja je danas tokom sudskog saslušanja rekao da je njegov klijent na 21-godišnjeg Miloša i 11-godišnjeg Stefana pucao u samoodbrani.

Osnovni sud u Uroševcu odredio je meru pritvora u trajanju od mesec dana Azemu Kurtaju osumnjičenom da je pucao na dva srpska dečaka u Gotovuši kod Štrpca, prenose mediji.

U saopštenju Suda se navodi da je sudija za prethodni postupak Odeljenja za teška krivična dela ocenio da postoji sumnja da je Azem Kurtaj u Gotovuši kod Štrpca namerno pokušao da ubije Stefana i Miloša Stojanovića.

SRAMNO! SULUDA ODBRANA ALBANCA KOJI JE RANIO SRPSKU DECU: Osećao se ugroženo, pucao u samoodbrani

– Kada je svojim automobilom stigao na ulaz u selo, primetio je neke građane na kraju puta i da bi ih oterao, zatrubio je. Ne mogavši ​​dalje, zaustavio je auto i nakon verbalne svađe izvadio je revolver i dva puta pucao nanevši telesne povrede dečaku i mladiću. Oni su prvo upućeni u Dom zdravlja u Štrpcu, a potom u bolnicu u Gračanici – navodi se u saopštenju Suda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe, poznato je da je, suprotno zakonu o oružju na Kosovu, osumnjičeni koristio oružje sa dozvolom.

Advokat Azema Kurtaja je danas tokom sudskog saslušanja rekao da je njegov klijent na 21-godišnjeg Miloša i 11-godišnjeg Stefana pucao u samoodbrani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter