Izvor: Kurir.rs
30.01.2023 u 12:26
0

NEVEROVATNA NEZGODA U INĐIJI: Sleteo s puta na prugu, VOZ mu pokosio auto, policija u ŠOKU nakon pretresa automobila

Muškarac (36) sumnjiči se da je u Inđiji izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti .

Muškarac (36) sumnjiči se da je u Inđiji izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti kada je sinoć, oko 18.30 časova, upravljajući „fordom“ usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta, a automobil se zaustavio na železničkim šinama u blizini pružnog prelaza Golubinci – Ljukovo, nakon čega je izašao i napustio lice mesta.

TRAGEDIJA U VALJEVU: Muškarac sleteo automobilom s puta i poginuo na mestu!

U ostavljeni automobil udario je u putički voz koji je saobraćao na relaciji Šid – Beograd i izazvao prekid železničkog saobraćaja.

Policija je u automobilu pronašla kesicu sa suvom biljnom materijom za koju se nja da je marihuana i dve ručno motane cigarete, koji će biti poslati na veštačenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zbog odbijanja da se testira na prisustvo alkohola i psihoaktivnih supstanci i zbog kršenja zaštitne mere upravljanja vozilom „B“ kategorije, tridesetšestogodišnjaku je određeno zadržavanje do 24 časa, u kom roku će biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter