Izvor: blic.rs
20.12.2023 u 20:02
0

„VARNICE LETELE METRIMA UVIS“: Očevidac požara na Autokomandi otkrio čega se plašio

Stravičan požar izbio je večeras u auto servisu na Autokomandi, a vatrogasci su uspeli da obuzdaju vatru koja je kuljala na sve strane.

U toku je dogašivanje požara, ali su ulice oko Bokeljske ulice u kojoj je izbio požar, i dalje zatvorene.

– Plašio sam se da će sve eksplodirati jer mi u servisu imamo materijal koji u dodiru sa vatrom može da izazove haos. Bile je užasno, počelo je da puca, varnice su letele nekoliko metara uvis. Sve je izgorelo u trenu – priča vlasnik jednog od objekata u tom kompleksu lokala.

POŽAR NA AUTOKOMANDI: Gori kuća, stiglo 10 vatrogasnih kola

On je dodao da u prvi mah nije ni shvatio šta se dešava, postalo mu je jasno tek kada su po njega došli ljudi koji su videli veliki plamen koji je pretio da zahvati i njega u jednom od servisa.

Brzom reakcijom vatrogasaca koji su stigli tri minuta nakon prijave, sprečena je veća tragedija.

Na terenu je i policija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter