Izvor:
19.02.2019 u 11:24
0

OPASNOST U BLIZINI: U Bihaću i Sarajevu locirani Avganistanci koji se traže zbog MEĐUNARODNOG TERORIZMA!

Služba za poslove sa strancima BiH je u prva dva meseca 2019. godine na području Bihaća i Sarajeva locirala 6 migranata poreklom iz Avganistana, od kojih se njih pet dovodi u vezu s međunarodnim terorizmom, dok se šesti dovodi u vezu s krijumčarenjem migranata i organizovanim kriminalom.

Oni su pod nadzorom u Imigracionom centru u Istočnom Sarajevu.

Inspektori za strance su ove migranti locirali kroz saradnju sa domaćim i međunarodnim partnerima i službama.

"Radi se o G. R. Z. (34), N. S. S. (30), K. Q. (23) i F. A. A. (25) koji predstavljaju pretnju javnom poretku i sigurnosti BiH, kao i osobama Z. U. (22), S. A. (24) za koje služba trenutno u saradnji sa partnerskim agencijama i zemljama porekla provodi postupak potvrđivanja identiteta, kao i utvrđivanja svih ostalih činjenica neophodnih za njihovo udaljavanje s teritorije BiH", navodi se.

Služba za poslove sa strancima će biti dodatno osnažene dobijanjem međunarodne donacije za biometrijsku opremu koja se očekuje do kraja marta, a koristiće se za efikasnije otkrivanje ljudi koji se dovode u vezu s terorizmom.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter