Izvor: Novosti
17.01.2023 u 12:46
0

POJAVIO SE NOVI DOKAZ U SLUČAJU ANE VOLŠ! Komšija ima SNIMAK!

Pojavio se novi dokaz koji bi mogao značajno da utiče na rešenje slučaja nestanka Ane Volš.

U policijskom dokumentu se navodi da se policiji Kohaseta 8. januara javio muškarac i rekao da ima snimke sa sigurnosnih kamera koji bi mogli da budu od pomoći u istrazi.

U pitanju su komšije Ane i Brajana Volša. U dokumentu se nalazi transkript prijave muškarca iz Kohaseta.

– Osoba koja je pozvala želi da razgovara sa policajcem o slučaju Volš. On ima kameru na svojoj kući koja možda pokazuje snimak povezan sa incidentom. Upravo se vratio kući sa odmora i može da preda snimak policiji – piše u prvom delu dokumenta.

„SINOVI ANE VOLŠ SU I DALJE ZAJEDNO, A ONI BRINU O NJIMA“: Ukoliko Brajan ostane u pritvoru, evo ko će dobiti starateljstvo nad decom!

Ovaj poziv policija je dobila 8. januara, nedelju dana nakon što je Ana Volš poslednji put viđena živa, prema rečima neimenovanog člana porodice.

Da podsetimo, nestanak Ane Volš prijavljen je tek posle tri dana, a prema novim informacijama, njega je prvi prijavio njen poslodavac iz Vašingtona, firma Tišman Spajer, nakon što se Beograđanka nije pojavila na poslu.

Time su opovrgnuti izveštaji da su nestanak istovremeno prijavili njen suprug Brajan i ta firma 4. januara.

Policija koja traga za Anom, majkom tri sina iz Masačusetsa, poreklom iz Beograda, otkrila je krv i oštećen nož u podrumu porodične kuće u Kohasetu, dok su sa deponije izolovani biološki dokazi.

Njen suprug Brajan Volš uhapšen je ubrzo zbog ometanja istrage i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter