Izvor: Kurir.rs
10.01.2023 u 15:45
0

POLICIJA PRONAŠLA KRVAVE KESE, SEKIRE, NOŽEVE: Pronađeni ključni dokazi u vezi sa traumatičnim slučajem nestale Ane Volš!

Iistražitelji su pronašli kese za otpatke sa krvlju, sekire, noževe, tepihe i korišćene potrepštine za čišćenje, navodi novinarka Šeril Fjandaka.

Policija u Bostionu upravo je pronašla prve dokaze da je počinjen zločin, a u toku je provera o tome da li stvari pripadaju Ani Volš.

„ON NEMA MILOSTI“: Oglasila se prva žrtva Brajana Volša, ove reči niko ne zaboravlja!

Iistražitelji su pronašli kese za otpatke sa krvlju, sekire, noževe, tepihe i korišćene potrepštine za čišćenje, navodi novinarka Šeril Fjandaka.

Podstetimo, lokalna policija jutros je počela opsežnu akciju pretraživanja deponije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe je odnet kontejner sa đubretom u delu gde stanuje Brajanova majka.

Istražitelji nose zaštitna odela, a policajci sa psima pretražuju objekat u ulici Njuberi tražeći tragove povezane sa nestankom Ana Volš. Ona je poslednji put je viđena živa 1. januara posle novogodišnje večere u svojoj kući u Kohasetu sa suprugom i prijateljem.

Suprug, 47-godišnji Brajan Volš je u pritvoru uz kauciju od 500.000 dolara pod optužbom da je obmanuo istražitelje u slučaju. On se izjasnio da nije kriv na suđenju u ponedeljak u Okružnom sudu Kvinsi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter