Izvor: Informer
07.04.2024 u 14:47
1

PROCURELE NEZVANIČNE INFORMACIJE: Poznato od čega je umro brat ubice male Danke!

On je uhapšen juče, zajedno sa ocem, pod sumnjom da je pomogao bratu da premesti telo ubijene Danke Ilić.

Povodom njegove smrti oglasio se i MUP.

– Osumnjičenom kojem je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru – navodi se u saopštenju MUP u kome se dodaje:

– Njemu je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PROCURELE NEZVANIČNE INFORMACIJE: Poznato od čega je umro brat ubice male Danke!”

  1. Ovo je prica nikada skandaloznija, nikada brutalnija puna lazzi i obmana. Ovako cemo svi zavrsiti u mraku dubokom. Jel on je glavni i radi sta hoce. NOVINARSTVO NE POSTOJI U TO UBRAJAM I DANAS, Novu S, N1. Svi sinhrinizovano.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter