Izvor: Alo.rs
26.12.2023 u 16:12
0

PROGOVORIO SVEDOK PUCNJAVE U ŽELEZNIKU: Vozač „audija“ je ispalio nekoliko hitaca i pobegao ka gradu

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Istražitelji sklapaju kockice u slučaju ranjavanja A.M. (35) u blizini otpada u Železniku, a prema našim saznanjima, progovorio je svedok koji je opisao događaj.

Prema njegovim rečima, pucnjava se dogodila 21. decembra oko 16 časova.

– Svedok je rekao da je stajao kod otpada u Železniku kada je video kako parkiranom „citroenu“ prilazi „audi“, a zatim puca iz njega. Vozač „audija“ je ispalio nekoliko hitaca i pobegao ka gradu. Ranjeni muškarac je privatnim kolima došao u Urgentni centar. Sa njim je obavljen razgovor i rekao je da „ne zna ko je na njega pucao“. Od ranije je poznat policiji jer je privođen zbog narkotika i krađa – kaže sagovornik blizak slučaju.

A.M. (35) ranjen je u levo rame i njegovo stanje je stabilno.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon pucnjave na snazi je bila akcija „Vihor“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter