Izvor: BSC Happy/Tanjug
21.07.2023 u 13:27
0

CARINI „nisu imali šta da prijave“, ALI JE OTKRIVENO ŠTA KRIJUMČARE!

Na graničnom prelazu Srpska Crnja

Zajedničkim radom carinskih i policijskih službenika na graničnom prelazu Srpska Crnja, danas je sprečen pokušaj krijumčarenja cigareta.

Prekršaj je otkriven kada je nešto posle ponoći na izlazu iz zemlje, na red za kontrolu pristigao kombi domaćih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica muškaraca, navodi se u saopštenju Uprave carina. Oni su rekli da nemaju ništa da prijave, ali je kontrolom prostora za klimu, pronađen specijalno pregrađen „bunker“u koji su bile spakovane paklice cigareta.

Bivša pomoćnica direktora Uprave carina braniće se sa slobode

Nakon što su sve paklice povađene, utvrđeno je da se radi o ukupno 270 boksova cigareta Marlboro, Camel, Davidoff, Winston, LM i drugih robnih marki, sa akciznim markicama Srbije. Krijumčarene cigarete i vozilo su privremeno zadržani, do okončanja prekršajnog postupka koji je pred nadležnim sudom pokrenut protiv 57-godišnjeg vozača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter