Izvor: Kurir.rs
12.03.2024 u 09:41
0

SRBI POHAPŠENI U ŠPANIJI ZBOG SILOVANJA DEVOJKE: Drogirali je, odveli u sobi, a onda je usledio užas

Španska policija uhapsila je u Marbelji petoricu muškaraca starosti od 19 do 33 godine zbog sumnje da su u jednom hotelu drogirali, a potom silovali 26-godišnju devojku iz Mongolije! Kako prenose mediji iz te države, uhapšena su dvojica državljana Srbije i trojica Nemaca. Protiv osumnjičenih, sud je pokrenuto istagu, ali su oni pušteni da se brane sa slobode.

– Još uvek se proverava da li su devojku drogirali nekim supstancama, pre nego što su je odveli u hotel sa četiri zvezdice u Marbelji i tamo je silovali – naveli su izvori iz istrage – prenose mediji. Jeziv zločin, kako navode, devojka je prijavila 6. marta.

– Silovanje se, prema tvrdnjama devojke dogodilo u noći ponedeljak na utorak, a ona je u sredu otišla u policiju i prijavila. Prebačena je u bolnicu Kosta del Sol na lekarski pregled, a paralelno je i Nacionalna policija započela svoj rad, identifikovala osumnjičene za grupni seksualni napad na ženu i oni su uhapšeni već u petak. Utvrđeno je da su trojica Nemački a dvojica državljani Srbije – potvrdili su istražitelji za španske medije.

Devojka, koja je silovanje prijavila, kako navode, vratila se već u Mongoliju i saslušana je putem video linka. – Istražni sudija saslušao je devojku putem video konferencijske veze sa njenom zemljom porekla, a saslušani su i pritvorenici koji su potom pušteni na slobodu, ali su u obavezi da se javljaju redovno nadležnim organima – navode oni.

Protiv njih je, kako se dodaje, pokrenuta istraga zbog seksualnog napada. – Još uvek se proverava kakvu je tačno ulogu imao svaki od osumnjičenih i koliko i na koji način je učestvovao u svemu što se dogodilo u htelskoj sobi. Takođe, u toku su još uvek i analize krvi, kako bi se pouzdano utvrdilo da li je žrtva drogirana pre napada. Prvi rezultati ukazuju da u njenom telu nije bilo supstanci koje bi uticale na njenu volju i rasuđivanje – navode oni i naglašavaju da se čekaju konačne analize stručnjaka, kako bi sa sigurnošću moglo da se kaže da li je devojka iz Mongolije drogirana pre napada ili ne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter