Izvor: Kurir/BSC Happy
22.09.2023 u 12:49
0

TUGA! POGINUO DEČAK (14) KOD POŽEGE: „TI SI SADA TAMO GDE NIŠTA NE BOLI“ (FOTO)

Prava tragedija dogodila se na periferiji Požege kada je dečak star 14 godina doživeo saobraćajnu nesreću sa motorom pre nekoliko dana. Tom prilikom zadobio je teške telesne povrede opasne po život, i nakon nekoliko dana borbe u bolnici u Beogradu je nažalost preminuo.

– Strašna tragedija za porodicu i sve koji su poznavali tog dečaka. Sve je bila dečja igra u kojoj je on uzeo nek stari motor da se provoza, ali je izgubio kontrolu i udario u drvo i tako zadobio smrtonosne povrede. Sve nas je mnogo pogodila ova vest, nadali smo se da će preživeti, kažu komšije.

PAŠINJANOVA DIKTATURA: HAOS NA ULICAMA JERMENIJE – UHAPŠEN SIN BIVŠEG PREDSEDNIKA, POLICIJA SE KRVAVO OBRAČUNAVA! (VIDEO)

Zbog ove nesreće i izgubljenog mladog života u opštini Požega će na dan sahrane dečaka biti proglašen Dan žalosti. Odložene su manifestacije Opštinsk kros i Miholjski susreti sela.

Prema nezvaničnim informacijama dečak je trenirao fudbal i rodnom gradu.

Od njega su već počeli da se opraštaju meštani i ljudi koji su ga poznavali.

Divni dečače,
Ti si sada tamo gde te ništa više ne boli, gde te drže za ruku hiljade anđela… Tamo negde gde imaš večni mir… Prerano… Boli… Posmatraj iz nebeske lože naše utakmice, budi nam dodatni motiv… Ovi igru igramo samo za tebe. Jakove, večno u srcu – napisano je na instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Despotović (@despot1975)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter