Izvor: Alo.rs
19.06.2020 u 14:53
0

VOZAČU BMW-a SMRTI PRETI KAZNA OD 12 GODINA ZATVORA!

Rade Novitović (42) vozač automobila BMW, koji je u četvrtak rano ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću kod Vlade Srbije, u kojoj su nastradali njegov sin i nevenčana supruga, prošao je na crveno svetlo, utvrđeno je istragom.

Kako se saznaje, snimci sa sigurnosnih kamera ukazali su da je Novitović prošao na crveno svetlo na uglu Ulica kneza Miloša i Nemanjne u Beogradu, a potom je udario u kombi u kojem je bilo šest osoba.

OVO MORATE ZNATI

TREĆA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD VLADE SRBIJE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

BMW SMRTI ODNEO CELU PORODICU: Doveli sina na operaciju u Beograd i POGINULI!

Na licu mesta nastradao je njegov sin Nikola (20), a na putu ka bolnici njegova nevenčana supruga Jelena Petković (35). Rade i njegov dvogodišnji sin, koji je takođe bio u vozilu, teško su povređeni. I sam Rade zadobio je teške telesne povrede i doktori su ga u jako teškom stanju odvezli u bolnicu gde mu se lekari i dalje bore za život.

Zbog ove stravične nesreće i sumnje da ju je izazvao, nakon što se oporavi, protiv Radeta Novitovića biće pokrenut postupak zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora od dve do 12 godina.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČAROBNA BOSANSKA SIRNICA: Originalan recept za najčuveniju pitu na svetu!

AMBASADOR SRBIJE: SRBI MOGU U GRČKU PREKO OVA TRI GRANIČNA PRELAZA!

UŽIVO! NAKON SASTANKA SA LAVROVIM PREDSEDNIK PORUČIO: ŠTITIĆEMO SVOJE INTERESE BEZ OBZIRA NA CENU KOJU MORAMO DA PLATIMO!(VIDEO)

RADE JE NASLUTIO SMRT KROZ LUISOVU PESMU Ovo je porodica koja je poginula u BMW (VIDEO, GALERIJA)

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se u četvrtak oko 6 sati ujutru kada je Rade Novitović prošao na crveno svetlo i udario u kombi koji je prevozio radnike na gradilište u Beogradu. Od jačine udarca automobil je prešao na suprotnu stranu ulice i udario u zgradu Vlade Srbije.

Kako su ispričali njegovi poznanici, Rade je u četvrtak sa porodicom išao ka bolnici u Tiršovoj gde je trebalo da se operiše dvogodišnji sin njegove nevenčane supruge.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter