Izvor:
09.09.2023 u 21:55
0

KRAJ RETROGRADNE VENERE: Astrolog objašnjava kako će asteroid Juno začiniti stvari

Konačno je doslo do zavrsetka retogradnog hoda barem jedne planete – ni manje ni vise nego Venere – planete ljubavi, lepote, samopouzdanja, načina kako volimo, novca…

Šta smo sve to naučli u pređašnjem period?

Pre svega treba naglasiti da smo se svi mi osećali kao da smo na najvećem testu u životu koji smo ikada imali. Toliko smo imali nervoze, sumnje, brige, ali sve se to desilo zarad naše spoznaje spostvenog sistema vrednosti.

Venera je bila u retrogradnom hodu u Lavu. Svi znamo da Venera u Lavu voli komplimente, hedonizam i da uživa u zivotu. U retro hodu smo imali deficit toga kao i pojavu svih mogućih i nemogućih problema i izazova.

Mnogi ljudi su čak imali i psihosomatske probleme u prve tri čakre, tj. energetska centra (regija između nogu do regije stomaka).

Sada smo u periodu adaptacije na normalan hod Venere. Uprkos senci u kojoj je, osetiće se poboljšanje energije i svakako ćemo, kako dani budu odmicali sve više osetiti benefite ove planete.

Te povoljnosti mogu se odraziti na posao, novac, lični odnos prema sebi. Ali naravno i kroz ljubav, partnerske odnose i libido.

Oni koji su slobodni mogu ući u neki prijatan odnos, ali savet jeste da ne žurite i da stojite u prvim redovima za vezu i ljubav. Ipak treba dati Veneri (a i sebi) mogućnost da se adaptiramo i da udahnemo vazduh i osetimo slobodu. Ipak je na kraju krajeva ova retrogradna Venera donela želju za slobodom, pogotovo dok smo prolazili kroz sve te izazove.

Kroz generalni pogled, najviše izazova su ostili Lavovi, Vodolije, Bikovi i Škorpije. (Ali je uvek bitno gledati natalne pozicije, gde nam je Venera i kakve aspekte pravi sa tranzitnom Venerom).

MESEC LJUBAVI: Tri znaka u septembru očekuje ludilo, sve pršti od emocija i uzbuđenja

Venera je trenutno u sekstilu sa Marsom i kao takva donosi veliku potrebu da se menjamo sada i odmah. Kao jedna neiscrpna motivacija kojom zrači, prosto želi da menja sve! Ali moramo kontrolisati tu energiju.

Vrlo dobro znamo da nije dobro raditi takve stvari i da je upravo zbog toga što smo to radili u prošlosti sezona retro Venere i bila teška. Usporite i shvatite da nigde ne kasnite. Ima vremena za sve.

Mars u Vagi jeste lenj, a Venera u Lavu čeka benefit. Pri tom ga lepo motiviše. Ali ne delite svoju energiju tako brzo. Jedva smo docekali „kredit od banke“ da bismo ga sada trošili na hirove.

Takođe, Venera je u kvadratu sa Jupiterom retrogradnim u Biku. I time vas opominje da ne žurite.

Nemojte da donosite odluke o karijeri, jer možete se zbuniti oko pravog izbora. Cenite savete, iako želite sada da sami odlučujete o svemu.

Kako je asteroid Juno pokazatelj sudbinskog partnerstva, mnogi mogu biti motivisani sa pričom o ljubavi. Mnogi SADA žele da pokrenu ljubav.

Znamo da su se mnogi ratovi vodili zbog te iste ljubavi. Ali opet je bitno razumeti da je univerzum pripremio dovoljne količine ljubavi za svakog od vas. Nema potrebe žuriti i pokušavati dobiti ljubav preko reda. Svećce vam doći onda kad ste spremni za to, a ne onda kada vi to želite.

Za kraj važno je da znate ceniti sebe, jer kroz šta god da ste prošli, ne samo u ovoj sezoni nego i tokom celog dosadašnjeg života, vodilo vas je do ovog momenta u kojem morate shvatiti ličnu vrednost. Ne podcenjujte svoju ljubav i ne precenjujte tuđu.

Balans je ključ Venere. Balans je ključ sreće!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter